Holta & Håland ble grunnlagt tilbake i 1966, og gjorde raskt sine første leveranser av brann- og gass detekteringsutstyr til Ekofisk-feltet som drives av ConocoPhillips. Holta & Håland har siden vokst seg til å bli en ledende leverandør av brann- og gass deteksjonssystemer, prosessinstrumentering og brannslukkesystemer. på land og offshore.

I de senere år har Holta & Hålands olje- og gassdivisjon fortsatt å vokse, og har nå 50 dyktige medarbeidere. Selskapet har sitt hovedkontor i Randaberg, nær Stavanger. Vi leverer et bredt utvalg av produkter og tjenester til kunder både på norsk og internasjonal sokkel. Holta & Håland Safety AS ble grunnlagt i 2010 av eksperter innen brann- og dass deteksjon.. Vi leverer utstyr til de store olje- og gassoperatørene, og samarbeider tett med ingeniørfirmaer for å gi våre kunder det høyeste nivået av engasjement, erfaring og kunnskap som trengs for å fullføre krevende prosjekter.

Holta & Håland IndustrieRS Olje og gass divisjon

En del av Holta & Håland-konsernet

Holta & Håland Industrier er et industrikonsern med kunnskap, erfaring og kapital for å generere vekst i alle sine selskaper. De fortsetter å utvikle selskaper aktivt og er alltid på utkikk etter innovative produktområder og nye markedsmuligheter.

holta&håland-group